Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz Jack Oneill #8584 üzenetére

    Azt csináltok amit akartok. Engem nem az zavar, ha valaki nem csinálja meg azt, ha valaki javasol, vagy leír valamit. Az már ultragáz, ha ennek ellenére kap egy megoldást, de utána megjegyzéseket tesz a termékre, holott kapott megoldást.
    Erősnek meg nem volt erős amit leírtam. Ez attól eléggé messze volt.
    Amúgy meg személyeskedés nélkül, a Chip előfizetésed ....na az erős volt, de ez nem. És akkor itt többet nem emlegetem fel.
    Rendere olvasom a topikban a valós problémákat, és akik régebb óta használjuk a Kasperskyt adunk megoldást amire tudunk, de ennek ellenére:
    Vagy lusta visszaolvasni 1 oldalt, vagy kettőt a megoldásra
    Vagy megkapja, de nem csinálja meg és ennek ellenére hisztizik, megjegyzéseket tesz, vagy elégedetlenkedik. Unalmas!
    Az ember szívesen segít, de ha elmész orvoshoz mert beteg vagy, az felírja a gyógyszert, de Te nem szeded be és beteg maradsz, akkor utána kár károgni.

    A témát lezárására: A Kaspersky régiónként kód alapján küldi ki a patcheket. Sajnos nem lehet eldönteni a kódról, hogy hova sorolja be a frissítőszerver. Ezért van az a registry átírás, ami egyből az angol szerverre csatlakoztatja a terméket. Mindezt azért, mert angol bejegyzésű a Kaspersky, és ott a a fő szerver és aki oda csatlakozik hamarabb jut hozzá a javítófolthoz. Ergo, csak kikerülöd a hátrébb sorolást. Ennyi.
    Amúgy meg akinek nem inge az nem veszi magára amit mondtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák