Új hozzászólás Aktív témák

  • 313313

    addikt

    válasz Wesder #102114 üzenetére

    Tavalyi szilveszteri "fogadalmam" volt, hogy kezdek magammal valamit, hogy haladjunk is előre.
    Januárba elkezdtem egy tanfolyamot átlag havi 4-5 nap 10-12 óra. Mellette dolgoztam, hétvége rendes munkanap volt, havi 18-19 napot, 13 órat voltam oda naponta, gyerkőccel nem nagyon tudtam találkozni se. Szabadságom nem volt... Igen csak figyelni kellett mit veszünk meg és mit nem... Közbe jött a második bab (mielőtt összejött 3 hónappal előtte volt egy vetélésünk...) tudatos volt minden, bíztunk a terveinkben és a jó istenben. Megcsináltam a tanfolyamot, megszületett a második gyerkőc, kaptam új állás ajánlatot(hétfő-péntek 7-15.20, hétvége hétvége, túlóra nemigen van, alap szabi +3 extra nap, fizum mindennel együtt majd 3* lett).
    Idén kezdtem az új helyen, megbecsülnek, számítanak rám, továbbképeznek...
    Nyár elejére eljutottunk oda, hogy lecseréljük a lakásunkat egy szép házikóra. Közben beindult a maszek, rendesen félre is bírtunk rakni és most itt tartunk.

    Szakember témához, meg amit lehet én is magam csinálok. Csempézésen és fűtés szérelésen kívűl már makdnem mindent csináltam..

    HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB

Új hozzászólás Aktív témák