Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz akom #16191 üzenetére

    Az sv200 is kerülendő, sok esetben lassabb mint egy hdd. Sata3-hoz köze nincs, csak ráírták. Ph tszt is volt róla valamikor. Rengeteg volt belőle pár naposan eladó a ph-n, biztos mert fene mód jó:) Mára nem nagyon van, elterjedt az ige hogy egy kalap sz@r. SV200 plus ellenben korrekt. Ez drágább pár ezerrel, viszont nem lesz vele gond. SSD totyikban elég jól össze van foglalva melyiket érdemes venni.

    bartucc: Nem akarlak meggyőzni, ha csak netre használom akkor is sokkal gyorsabb a rencer', a böngésző, minden. Illetve lenne, de most nekem sincs :N 10k körül már ki lehet fogni apróban garral korrekt darabot, annyit simán megér. Én is olyanra vadászok amíg le nem megy az 512-esek ára.

    bsh: Most is 7-es lesz a vége, nem fogok 70k körül kiadni egy szopatós cuccért:) Kínából is 50k hasonló és azokkal is van copás rendesen. 7-esekből viszont már 25k-ért is van korrekt IPS panellal, 2 maggal, copóág nélküli. Nem egyedül használnám, másnak jobb lett volna a nagyobb méret. De ember tervez, kínálat dönt.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák