Új hozzászólás Aktív témák

  • 7

    addikt

    A haborgoknak: nezzetek mar meg, mit csinaltok ebben a topicban!

    Megannyi alkalommal kellett nektek szolnunk, hogy a pucer nos kepeknek nincs itt helyuk, nem kene karomkodni, az alapelvek szerint kellene forumozni, ha mar egyszer elfogadtatok azokat, es egyebkent is viselkedni kellene.

    Erre ti mit csinaltok? Csakazertis linkelitek a nos kepeket, szuntelenul ekezitek a moderaciot, faszjankoztok, homaroztok, karomkodtok, ahogy a billentyuzeteteken kifer, es meg veletlenul sincs normalis beszelgetes. Olyannyira belterjesek vagytok, hogy ha idegen jon erre, mar egybol fujtok ra, es ha valakit szankcionalunk ilyen-olyan huzasaiert, egybol jon a nepharag es a "magas lo" duma olyan szinten foghegyrol, hogy az embernek kinyilik a bicska a zsebeben.

    Az itteni kemenymagosok kozul joparan jobbara csak ellenkezni es lazadni jonnek ide, keresik a balhet, keltik a feszultseget, szitjak a nepet a forum vezetosege ellen.

    Pedig a budos eletbe is, valami miatt megis idejartok (pedig senki nem kenyszerit tieket), es nem alternativ forumon epititek a kozosseget, nem Facebookos csoportban vagytok a legaktivabbak. Ennek ellenere baromi aktivan probaljatok rombolni es dacolni pont azokkal, akik letrehoztak es uzemeltetik itt ezt az egesz kocerajt.

    Viszont kezd mar nagyon is sok lenni ebbol a hozzaallasbol. Ha nem ertetek egyet a szabalyzattal, a moderacioval, vagy barmi egyebbel, menjetek olyan helyre, ami nagyobb szabadsagot nyujtana. Elarulom: azzal se lennetek elegedettek, minden forumnak vannak olyan sajatossagai, amik szurni fogjak nehany ember szemet.

    Sajat velemenyem, hogy sokkal bolcsebb lenne, ha kicsit magatokba szallnatok, elgondolkoznatok, hogy lenyegeben mit is szeretnetek, es a jovoben kicsit visszafogottabban (vagy egyaltalan nem) folytatnatok az itteni tevekenysegeteket. Senkinek sincs szuksege arra a hisztire, amit itt levagtok idorol idore, sekinek nem kellenek azok a felhasznalok, akik valamin behisztizve virtualis ongyilkossagot kovetnek el, senkinek sem szarmazik semmi elonye abbol, hogy mergezitek a legkort.

    Vagy menjetek mashova, vagy viselkedjetek megfeleloen. Megvan nelkuletek is ez a forum, es ha ti elmentek, legalabb van esely egy masik kozossegnek kialakulnia, amelyik talan nem harap bele abba a kezbe, amelyik a hazat karban tartja korulotte. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák