Új hozzászólás Aktív témák

  • Outlander

    őstag

    Na, mivel nagy a punnyadás itt is meg a tévében is..

    Windows phone közelebbi élmények..

    Bár már volt vele tapasztalat, de csak míg visszahoztam egyet kettőt az élők világába, vagy valakiét gyors megnézem... de nem folyamatos személyes használat.

    Aki gondolkodna az áttérésen, az ne gondolkodjon, hanem baaasssa ki az androidos szutykot... ;]

    Minden van, ami androidra is, egy dolog hiányzik a fájlkezelés, ez elvileg nem is lesz... ellenben ezt olyan szinten kompenzálja a "fényképek és a zenelejátszó" alkalmazások, hogy androidon ehhez 10 program biztos h kell.

    Maga az oprendszer, kb 20 perc alatt megszokható, és beton stabil, odaböksz és nincs várakozás, indul amit akarsz..
    gmail-el szinkronizál, így az összes névjegy és mail automatán megjött, egy negatív dolog ezzel kapcsolatban, létre kellett hozni egy nokia fiókot is, mert a gmailel nem engedettet be a winphone áruházba, még egy felesleges account... skydrive-ra automatán fel ment minden beállítást, appot, képet, gyakorlatilag mindent a telefonról... és szoftver frissítés után le is tölti és visszaállítja magát, ezeket el is lehet érni pc-ről külön és szerkeszthetőek is... nem kell cwm hekkelni, abban backup, ahhoz 86 program a szerkesztéshez.

    A gyári IE explorer :DDD, hát az valami csoda... hiper gyors még a kis mókust (uc browser) is agyonveri. :Y

    Jár hozzá here drive :), navigáció, nos, bekapcsoltam és abban pillanatban tudta az utca házszámot, ezt csak kevés androidos teló tudja, maga a progi meglepően jó, a 150 megás hungarisztáni térkép odabacott az igos navteq térképnek, tervezési mechanizmus kb ugyanaz...ingyé :Y

    A telefon gyengéje az 1400-as aksi lesz... gyakorlatilag csak 3g-én és folyamatos telepítések, nyomogatások után, pont 24 óra után, 9 %-os lett az aksi... nyilván kevesebb nyomkodás és wifivel, ez akár 2-3 nap is lehet....

    Egyszóval, én most egy jó darabig biztos, h nem fogok saját használatra androidozni...

    [ Szerkesztve ]

    Work until You no longer have to Introduce Yourself.

Új hozzászólás Aktív témák