-
Fototrend
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
füstölt, sózott, főtt szárított és ezek keveréke
tiszaalpáron van egy böllérünk, van egy családi receptünk és az alapján készít mindent. annó magunk csináltuk de egyre nehezebb volt áthozni a szerb határon a sok húst így marad ez a proli módszer hogy berendeljük
fater meg keményen nyomja a minőségellenőrzést, szóval ha a kolbászban nem jó a hús/zsír arány vagy kiderül hogy füstpácot használt az öreg (először bejátszotta) egy szemeteszsákban viszi vissza neki az egészet.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest