Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    válasz lemmy71 #426 üzenetére

    A rács krómozott, nem kell olajozni, pláne nem ráégetni az olajat, elég mosogatószeres vízzel a rácsot elmosni. Max grillezés alkalmával a hús rácsra rakása előtt kenjük meg a rácsot olajjal. A sterimobos rácstakarítás majd egy egy 6-9 órás bbq sütés után jön elő, bár én szárazon fém szivaccsal (dörzsi) szoktam a rácsot takarítani.
    Légyszi Write only ból kapcsolj olvasásra is :D A hordó alaposan ki van égetve, tehát égetni már nem kell, (csak majd a seasoning) de égetés után, nem is értem miért de még nem lett kitakarítva a koromtól, ám de már vannak benne csavarok, ami a takarítás szempontjából súlyosbító tényező. Kézfej leverése a csavarvégekkel. Kormot szerintem tisztességgel a sterimob nem szed le, vagyis igen de lerakódik a vízzel az alján aztán kiöntéskor kiül az oldalára. Ha már vizes takarítás akkor nyeles kefe, vödör mosogatószeres víz, bár a hordó alját vicces elérni kefével, esetleg seprűvel, ha az asszony épp nem megy vele valahova. :DDD Aztán többszöri öblítés majd fejre fordítás, hogy kicsurogjon. Hát nem 1xűbb 15 perc drótkorong? :D
    Aztán fejre fordítom megütögetem az alját, és már kint is van aminek ki kell jönnie. :)

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák