PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
Fototrend
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Az rozsda folt "pötty" nem vészes, talán még a szték is finomabb lesz úgy
Vegyél a barkácsboltban egy hagyományos [réz drótkefét] meg egy [spaklit] a nagyját lekaparod utána átkeféled, mosni nem kell, majd csak sütés előtt mosd le kézzel ha szükséges Én is így csinálom évek óta, az öntvényt rácsot nem szükséges olajozni a rozsdamentes rácsot szoktam meleg ultrás vizel átmosni. A spakli jó lesz még a kihűlt olajjal átitatott faszenet kikaparni, bár én a vaslapos sütésnél széles spaklival forgatom a húst szalonnát és a tojást[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új prémium hirdetések