Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz fausto #488 üzenetére

    Lehet hogy nekem azért lett ropogós az oldalas mert nagy volt a hőmérséklet, és nem is locsolgattam. Legközelebb majd kipróbálom hogy hashártyába teszem a befűszerezett oldalast és úgy teszem a rácsra.
    Karaj szeleteket készítettem már így, két szelet karaj közé sajtot és császárszalonnát tettem az egészet hashártyába csomagoltam majd hústűvel összetűztem. Így ment a faszenes grill rácsra, rettenetesen finom lett, magával a hússal sem kell nagyon bajlódni, kicsit kiklopfolni egy kis bors fokhagyma só, majoránna egy kevés oregánó és a húst egy kis frissen facsart citromlével megkeni. Ez olyan szerb jellegű étel, de persze ízlés kérdése és mehetnek bele más fűszerek is.

Új hozzászólás Aktív témák