Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz gu007 #679 üzenetére

    Ááá dehogy, én sem vagyok lakatos csak ragadt rám valami :DDD Meg az a kajszaság nagyon feltűnő volt hiába záródott jól, ha úgy hagytam volna akkor midíg hallgathatnám a haverok kritikáját, azt még több sör sem oldja meg egy grill partin :DDD Amúgy ma megcsináltam az ajtót, egy kicsit meghúzta a meleg de azt holnap könnyedén vissza nyomom, ma már nagyon rám esteledett nem akartam éjszakáig bele menni a lakatolásba.

    Szerencsém van mert pont jó helyen támaszkodik fel a kivetőpánt (zsanér) így nem kell még az ütközővel kínlódnom.

    Holnap ha lesz időm akkor a nyitó fogantyút csinálom, utána pihi mert elég sok kerti munka gyűlt össze.

    A kémény kivágásánál bizonytalan vagyok, a kalkulátor nekem nem tetszik, olvastam egykét smoker készítőtől hogy inkább csak viszonyítási alap a kalkulátor és nem szent írás. 400 -as átmérőjű a tartályom erre kellene valami jó kivágási méretett találni hogy szépen körkörösen cirkuláljon a fűst a tartályban.

    125 milis rozsdamentes cső lesz a kémény, lesz húzás persze leszek bele majd valamilyen pillangó szelepet is.

    Akkor a tiéd is offset verzió lesz? Azt írják a "nagyok" hogy az offsetben nem egyforma a hőeloszlás, de szerintem ezzel a kéménybekötéssel jó lesz :K
    A nyarspolgar.hu olvastam az offset smoker építésénél egy kommentet sulthal -tól, heat management plate magyarul egy lyukacsos lemezt tesznek be hasonlóan a reverseben.
    Én a füstölő tartályt grillezésre is akarom használni, már fejben megvan a faszéntartó lemez amit akár füstölésnél is lehet használni hőterelőként, ha érdekel akkor majd vázolom azt a lemez elgondolásomat, nem bonyolult otthon könnyedén elkészíthető.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák