-
Fototrend
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Köszi hogy rá kérdeztél Az étolajos átkenésről már olvastam máshol is és régen barnítottak már nekem acélt olajban csak nem voltam biztos hogy milyen olajat is használtak. De ha azt mondod hogy a lenolaj szép színt ad neki akkor az lesz majd a befutó. A marhafaggyú eszembe sem jutott volna ha nem mondod.
Régen gyerekkoromban birkafaggyút olvasztottunk fel és abba mártottuk a bicikli láncot(#702) gu007
Pofás a cucc gratulálok Milyen vastag lemezből van a tűztered és az a doboz faszéntartó lenne, esetleg nem lett volna jobb a doboz oldalát is expandált lemezből csinálni
Én ma vágtam ki a tűzdoboz becsatlakozási helyét a tartályon, nálam magasabban lesz a doboz, a teteje a sütőráccsal egy vonalban. Bár látom neked is úgy van csak te lejjebb tetted a rácsot. Reverse megoldáshoz nem lesz túl alacsonyan, persze így közel lesz a lemezhez de viszont a füst meg magasan lesz a húsokhoz, bár ez csak az én agyalásom igazából nem mélyültem el a reverse flow ban, csak az offsetben Igaz a nyárspolgár is hasonló mélységben tette a rácsot mint ahogy te tervezed, csak nála más az ajtó kivágása és ezért egy kicsit csalós a kép.Tervezek a tüzér után egy extra zsalut, amivel majd tudom szabályozni a tűztér nyílásnál a hőáromlást, de ezekkel az apróságokkal tovább tart a projekt, jó ha nyár végére kész leszek.
Ahogy látom az ajtó is beállt szépen, legalább is így képen jól zár
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Microsoft Excel topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...