-
Fototrend
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Ilyet én is szoktam csinálni, de a bucit én nem teszem egyből a faszén fölé. Van egy kis öntöttvas lapom amit a rácsra teszek, ezen elfér két darab félbevágott buci (öntött vas híján egy 4 - 5mm kazánlemez is megfelel amit egy vasas cégtől fillérekért megkapsz). Legutóbb a lid -ben vásárolt szezámmag nélküli hamburgerzsemléből készítettem a hambit. Amikor jól átmelegszik a vaslap a rácson, ráteszem egy kicsit a félig sült húspogácsákat hogy a lap is zsíros legyen, de néha teszek rá egy egy csík bacont is, amikor már jó zsíros szaftos a lap akkor mehetnek rá a félbe vágott bucik. Közben megnyomogatom őket hogy jól felszívják a szaftot, olyan lesz mint ha most jött volna ki a kemencéből.
-
-
Essejó
Topikgazda
Érdekes megoldás, különösen a füle. Bár az tény, hogy költséghatékony. Azért egy olyan grillsütőre egy ilyet rátenni, nem félsz, hogy lesúvad az öntöttvas rács?
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?