Új hozzászólás Aktív témák

  • adrian360

    őstag

    sziasztok

    jó tíz év után én is visszatértem a horgászok közé :) tegnap megcsináltam az engedélyt (újra kellett vizsgázni, mert a régi felszívódott), ma pedig páran kinéztünk a Duna-Tisza csatornákhoz. Van valakinek innen tapasztalata, hogy mivel és hogyan lehet mostanában erre eredményesen horgászni ?
    Először némedi után próbálkoztunk, de nagyon hínaras volt ott a víz, a fenekező cucc állandóan a hínárban volt, az úszót meg iszonyatosan sodorta a víz. késöbb aztán átmentünk a XXX.as csatornára, ott sokkal jobb volt a víz, nem volt hínaras, és sodrás sem volt annyira. A lényeg hogy egész nap sikerült 3 törpét 1 kárászt meg 1 vörösszárnyút, és pár darab snecit fogni. oké hogy a nagy melegben nem a legjobb horgászni, de azért az emlékeimben sokkal több és jobb halak voltak arra:)
    Most a kukoricát és a gilisztát le se szarták, az összes kapás csak csontira jött. ötleteket tippeket várok mert én azért még szivesen járnék arra, egyrészt mert szép és nyugodt a víz, és a "folyóvizet" jobban szeretem mint a környéki agyon tápozot horgásztavakat.

Új hozzászólás Aktív témák