Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz Steady74 #18404 üzenetére

    Wasd meg még vagy 3 néven ő üzletel igen.(mármint a nepper akire gondoltam) Mindent összevásárol és eladja... de botokat szálban, topseteket külön, botzsákot külön... no comment. :((( :((
    Én most beelőztem de a srácnak már írogatott SMS-t mikor felhívta, de az nem vette fel... mondta, hogy nagyon erőszakos volt.
    De sajna a bot törött volt. :( Mondjuk azt mondta a tulaj, hogy nem látta rajta én ha jóhiszemű vagyok akkor hiszek neki. A 11,5ös tag felső vége belül volt sérülve egy olyan hüvelykujj-körömnyi részen. Nekem fura volt, ő azt mondta még nem látta rajta de az nem vész. Hát úgy voltam hogy annyit még ha levág az ember akkor menthető, de azért megnéztem kicsit és mellette volt egy repedés, akadt a körmöm meg ha kicsit rányomtam ropogott. :(
    Fogalmam sincs hogyan lehet ilyet csinálni vele, ha tippelnék akkor azt mondanám lekoppantotta a kőre.

    A terv az volt, hogy a shimano botom cserélem egy competition szériás maverre és akkor a margin botom meg a 13as topsetjei kompatibilisek lennének, de így, hogy a piacon ami megjelenik az mindegyik "pótbot, nem volt használva sérülésmentes szinte új" közben meg hulladékok, ami meg jó azt egy nepper felvásárolja így valszeg nem fog menni, újra nincs pénzem most.
    110 volt a bot +4 topsettel botzsákkal +3 darab 4es taggal, sztem a jövő héten felkerül 80-ért a bot szálban meg 15-ért a topsetek, 10ért a 4. tagok ha beszopja az érdi faszi (wasd) és megveszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák