Új hozzászólás Aktív témák

  • sityupityu

    veterán

    válasz csƵ #20929 üzenetére

    USA piacra szánt
    Ez így van.

    Ugyanaz, mint a Nexave
    Nem! A régebbi szériás Catana a megfelelője mind kívül mind pedig belül. Hajszálpontosan. Kivéve persze a hajtókar tengelynél lévő plusz csapágyat.

    (#20944) -conrad- A fluokarbon előkét a pergetésnél elsősorban a vízfelszínhez közeli horgászatnál (pl balinozás) kezdték el használni, ahol rendkívül jók a látási viszonyok a hal számára. Viszont még itt is megoszlanak a vélemények a legnevesebb horgászok és szakírók között. Közülük sokak szerint ha eszik a balin akkor tök mindegy, hogy milyen zsinór (fonott, mono, stb) van felkötve illetve, hogy annak milyen a színe.
    Süllőzésnél egyebeknél meg végképp felesleges. Mondom ezt úgy, hogy a pergetésen belül a gumizás az irányvonalam, ebből kifolyólag pedig az egyik állandó célhalam is (süllő, kősüllő, sügér). Higgyétek el, hogy ul pecánál sem zavarja még a sügereket sem a vékony fonott. Sokszor teszteltük haverokkal ezeket a dolgokat, és sohasem fogott többet az aki fluokarbont használt!
    A süllő pedig nem fogja elharapni sem a fonottat, sem pedig a monofilt! Ha nagyon pontosak akarunk lenni akkor a csuka sem elharapja, hanem az éles szájszéle vágja el.

    [ Szerkesztve ]

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák