Új hozzászólás Aktív témák

  • tween

    őstag

    Van is egy ilyen nyugger sztorim, idei eset.

    Egy kálozi nyugdíjas házaspár szinte mindennap este érkezett horgászni. Minden reggelre bevolt írva a kettő ponty a beíró füzetbe. Tavaly 3 engedélyt váltott, mind telefogta ( kérdem én, hova kell annyi hal...).
    Több helyi horgász említette, hogy éjjel locsogásra lettek figyelmesek és a fejlámpa fényénél látták, hogy nagyobb testű pontyot rak a haltartóba az öreg.
    Egyik nyári estén rutinszerűen megérkezett a házaspár, letelepedtek a Hollandi ház mögött, egy fűzfa takarásába. Az egyik ellenőr tag (kollégám) tőlük nem messze harcsázott, de az öreg nem vette észre. A második ponty szákba helyezése után a srác felhívta a titkárt, hogy azonnal jöjjön le a partra, most megfogják az öreget (ugye kell a tanú). A fűzfa takarásában odaosontak az öreg mellé, majd tiszteletteljes köszönés után kérték az engedélyt. Átadta. Kérdezte a srác, van e fogás? Az öreg hebegve habogva lányos zavarában közli, még nincs (a fogási naplóban sem volt fogás rögzítve). A srác 3 lépést megtett jobbra, majd kiemelte a haltartót a vízből, benne kettő ponty, méreten felüli! A srác közli, azonnal pakoljon össze és távozzon, vagy hívja a rendőröket.
    Az öreg 5 év eltiltást kapott.

Új hozzászólás Aktív témák