Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Interceptor #41262 üzenetére

    Pergetés és feeder egyszerre? Az jó móka lesz, nyeletős orsót vegyél. Persze ne a pergetőre. :DDD
    Kelleni is fog a heavy feeder, nem is a halak, sokkal inkább a sodrás és az akadók miatt. No meg a helyismeret... Hiába a legjobb cucc, egy ilyen vadvízen nagyon könnyű rossz helyre horgászni, ráadásul sokszor csak néhány méteren múlik a bódottá'... Szóval sok szerencsét előre is!
    Én egyelőre kevés vagyok ehhez, sosem voltam jó folyóvízi pecás, ide ráadásul szerkóm sincs, és egyelőre nem is tervezem ilyesmi vételét, bár egy sokikszes heavy feeder jól jönne etető botnak, és akkor két legyet ütnék egy csapásra, lehetne egy "dunai" botom is egyben... No mindegy, egyelőre ez csak ötletelés, idénre kiköltekeztem magam. :))

    ---

    Más, ez szerintetek is kísérteties hasonlóság: Nevis vs. SW. ? A kettő darab csapágyon meg a pótdobokon kívül gyakorlatilag ugyanaz a kettő. Haldóéknál most a Nevis cucc valami 16 ezer forint, röpke tízessel olcsóbb, mint Walter saját márkás cucca, lehet zsákbamacska, de én rendeltem is egyet. Nem volt még Nevis cuccom, legalábbis orsó meg ilyen "komolyabb" dolgok, de erre most nagyon kíváncsi vagyok. A 4000-es Racer jó kis könnyű orsócska, szép széles a dobja, finom a fék, szóval kellemes kis darab, én most egy 5000-es Nevist rendeltem egy Dart II-re, évi 20-30 pecára talán jó lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák