Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Steady74 #43903 üzenetére

    Továbbra is jelzem, hogy nem védem a fenti terméket. Pedig ismerem, sőt, az egyik otthoni tavon eredményesen használom is. Azt is tudom, hogy tényleg jól színez, meg azt is, hogy simán lemosható a kézről, mert már nem egyszer kevertem, rostáltam ilyen kaját (utóbbival pedig ugye még masszívan bele is döngöljük az apró pórusokba a színezéket...).
    "Szerinted..." - nem, szerintem sem, sőt. Viszont fentebb volt egy olyan állítás, hogy "köze sincs (...) semmi természetes anyaghoz", amit abból a megállapításból sikerült levonni, hogy "lemoshatatlanul fogja a kezet". Ami azért elég meredek következtetés, mindössze erre reagáltam...
    "...akármelyik összetevő milyen hosszú távú hatással bír" - tiszta sor, nem hogy az ellenkezőjét nem állítottam, de még csak nem is beszéltem esetleges élettani hatásokról. :)
    Nem tudom hányadszor írom le, de én csak az alaptalan kijelentések és a meredek következtetések ellen szólaltam fel általánosságban, hogy ez most pont ebben a színezős-nem színezős témában jött fel, véletlen.

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák