Új hozzászólás Aktív témák

  • Spoon16

    tag

    Na, tegnap jöttem haza egy péntek-vasárnap tartó pecás vadkempingről a Tisza-tóról. 8-an voltunk,de csak 4-en pecáztunk aktívabban. A terv az volt,hogy bérelünk egy motorcsónakot, keresünk valami vadregényesebb helyet ahol elférünk ennyien és azt eszünk amit fogunk :D
    Végül az élő-Tisza partján találtunk egy alkalmasabb helyet, pénteken este 9 körül kerültek vízbe a botok, de egy pöccintés nem volt.
    Szombaton már reggel 7kor fogtuk az első keszeget és ez a lendület kitartott egész napra. 3-an kb. 50 keszeget-kárászt fogtunk, köztük egy kilós dévért, az már szép darab volt. Egyetlen törpeharcsa akadt csak horogra, illetve szombat este 8 körül pittyent a kapásjelző,mire odakaptuk a fejünket már rántotta is valami lefelé a botot a tartótól, ketten ugrottunk érte. Pár perces fárasztás után egy szép 40 centis balin került a szákba. Fenéken fekvő piros kukoricára jött. (?)

    Vasárnap már lazábban nyomtuk,meg az eső is szakadt reggeltől,így csak kisebb keszegek jöttek.
    Pontyot sajnos nem sikerült fogni a 3 nap alatt, nem értem miért. A csalik jellemzően csontik voltak illetve kukorica.

    A nálunk lévő kb. 10 féle waftert,bojlit,popupot le sem tojták a halak. Kezdem azt sejteni,hogy ezek a cuccok csak kockatavakon mennek.

    Jó móka volt.

Új hozzászólás Aktív témák