Új hozzászólás Aktív témák

  • Kukorica4

    csendes tag

    válasz Tv #5022 üzenetére

    Az én véleményem: -Ez a videó amit említettér nem cuccok vagy technikák bemutatásáról szólt. Ez egy szimpla kis élményvideó egy jó adag reklámmal. Szerintem ha téged felkérnének, hogy egy celebet horgásztass meg teszem azt egy délelött alatt úgy, hogy neki mások számára is jól bemutatható élmény legyen, lehet te sem a kis erdei tavacskát választanál ahol persze neked sokkal nagyobb élmény a horgászat még akkor is ha esetleg kevesebb halat fogsz.
    -Nemtudom hány oktató jellegü videóját látad, de nem egyen az élő Dunán és Balatonon is tekintélyes fogása van.( Az tény, hogy ösze van vágva, de a kilós márnákat és több kiló dévért nemgondolnám, hogy boltba veszi vagy a szomszédtól kunyerálja.)
    -A mezei horgászat nem is arról szól, hogy mennyi halat fogsz hanem, hogy milyen jól érzed magad.Ehhez valakinek elég egy szép környezet valakinek a jó társaság és bizony egyeseknek sok hal vagy biztos fogás kell.Viszont a Van Den Eynde föképp nem ezeknek a horgászoknak, hanem a valamilyen szintü versenyhorgászoknak gyártja a termékei döntő részét.Ami sajnos az árakon is meglátszik.

Új hozzászólás Aktív témák