Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Azon gondolkodtam el minap, hogy így a 6. szezonra, 5 év peca után elértem egy szintet. Sokan tudjátok, mert le szoktam írni, hogy 2014-ben 26év kihagyás után újra kezdtem pecázni, biztos sokszor jöttem hülye kérdésekkel...Főleg az elején. Fölhalmoztam egy hegy holmit, megnéztem egy csomó horgászfilmet, elolvastam sok újságot. Fórumoztam, FB.-on benn vagyok egy két csoportba (Methodos, Bolo-s, Rábai horgászos, meg Alis..)
    A lényeg: Idén oda jutottam, ha kimegyek egy vízre, tudom milyen szerelékkel készüljek, összeállítok mindenféle végszereléket, már nem a dobóelőke kötésnél szakad a zsinórom...Ha van hal a pecahelyen, esélyesen megfogom. Tudom miről beszéltek itt a fórumon, már nem kellek keresőt használni....:) Parton is felismerek mindent a sporttársaknál...Itt is megpróbálok beleugatni a dolgokba, ha úgy érzem értelmeset tudok mondani (Bocs ha nem mindig sikerül..)
    Szóval 5 év kellet ahhoz hogy...No, nem profi horgász, de egy lelkes amatőr legyek, akinek egyre kevesebbet kell kérdezni, nem okoz gondot, ha megyek egy vízre, hogy milyen felszerelést vigyek, milyen módszer/végszerelék lesz optimális, és milyen etetőanyagot keverjek.
    Hogy ide jussak, 5 év kellett...... Persze nekem, aki teljesen hobby pecás, van hogy hetekig nem megyek vízpartra.. Megdöbbentő, ahogy így végiggondoltam, mikor kezdtem, azt hittem egy év alatt nagy rutint szerzek. :B

Új hozzászólás Aktív témák