Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Ezidáig csak a melegebb hónapokban hódoltam e hobbinak, azonban idén a meglepően kellemes novemberi időre való tekintettel néhány hétig még nem tervezem elcsomagolni a felszerelést.

    A legutóbbi pecák azonban rávilágítottak arra, hogy habár nappal kellemes az idő, reggel/délelőtt és késő délután/este + éjszaka bizony eléggé le tud hűlni.

    Kimondott peca ruházatom még nincs, mezei dupla/tripla öltözetekkel szoktam megoldani, de sajnos be kell látnom, ezen megoldásnak a költséghatékonyság mellett azért vannak hátrányai. (pl. nem vízállóak)

    Mivel hétvégén ismét peca lesz, most jött az elhatározás, hogy szeretnék venni valami értelmes thermoruhát + szerzek be aláöltözetet is a Decathlonból, azok szerintem teljesen jók.

    Thermoruhával kapcsolatban szeretném a tanácsotokat kérni. Elsőre megnézve majdnem mind egyformának tűnik, de nyilván nem azok. Mit érdemes figyelni, az árakon túlmenően milyen szempontok alapján kell választani? Nem cél, hogy a lehető legolcsóbb legyen, de a ló túloldalára sem szeretnék átesni. (Steady itt például nagyon jó cuccokat ajánlott, de első körben ennyit azért nem szeretnék rákölteni.)

    Köszönöm!

    horcsog: a merítős témára köszi a választ! :R

    [ Szerkesztve ]

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák