Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    válasz horcsog #56593 üzenetére

    Nekem a tintahal, kalmár, hekk a favorit, utána jön a süllő és a harcsa. A többit nem bírom megenni, a süllőt és a harcsát is csak duzzogva.

    Más:
    Délután nem bírtam magammal, kimentem pergetni. 2 tavon is voltam, egyiken se volt szabad hely. Végül bekéreckedtem egy stégre sokadik embernek. Egyidő után egyedülmaradtam, és egy házaspár telepedett oda hozzám. Miután kiürült a másik stég, átmentem oda. Látom, hogy a bácsi a xxxxh feederrel éppen csörlőzik, de nem akárhogyan: az ölébe betette a bot végét, és kőkeményen csörlőzik (megvolt róla a véleményem). Felesége megszákolta neki a halat, majd kiakasztotta neki a horgot és eltette a szákba. A bácsi újracsalizott és hihetetlen idióta módon dob be egy kézzel. Akkor döbbentem rá, hogy csak 1 keze van meg, a másik kabátujja meg lifeg a szélbe. Nem figyeltem meg pontosan a tekerési, "fárasztási" módszerét, de sorba fogta a pontyokat, saját magának csalizott 1 kézzel, a feleseége meg segített neki a 2 kezes munkákba. Hihetetlen volt, ledöbbentem, hogy ennyire szeret horgászni, hogy bármi áron is, de csinálja. Mi meg itt panaszkodunk, hogy csöpög az eső, meg fúj a szél....

    Ezt meg csak úgy itthagyom. Ezelső és egyetlen Döme videó, amit végigbírtam nézni. Nem döme a lényeg, hanem a halak és a környezet. Mit nem adnék, ha ilyen helyen horgászhatnék.

    [ Szerkesztve ]

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák