Új hozzászólás Aktív témák

  • tsimehcla

    csendes újonc

    @Vitee, @galervin93 : kösz az infókat. Úgy látszik nincs rossz idő, csak rossz idő rossz helyen - az öböl valamiért nem működött, lehet hogy túlságosan átmelegszik a sekély víz + apadáskor visszamennek a halak az élő Dunára. Eddig inkább kevesebbszer mentem, de szép helyekre, egész napos "expedíciókra", ami tök jó, de ha egy adott napon nincs kapás, akkor a betli is egész napos. Lehet többször kellene rövidebb pecákra leszaladni, csak ódzkodom a városi szakasztól, szemét, tömegnyomor, akadós, stb., a szép helyekért viszont sokat kell utazni.

    + Klipszes szakadás: nekem ez a rémálmom, hogy egyszer jön valami komolyabb, és megtép a klipsszel, viszont klipsz nélkül túl pontatlan az etetésem, a klipszelés érezhetően növeli a hatékonyságot. Van erre valami megoldás? Zsinórjelölő filc + ki-be akasztgatás dobás előtt/után?

    A másik technikai kérdésem a feederezéssel, hogy borzasztóan csavarodik a zsinórom, ezen mi segíthet? (0,20 Tubertini Gorilla, Okuma Longbow 60) Más zsinór típus, más orsó, vagy zsinórkipörgető ólóm? Vagy ez a nagy kosarak miatt elkerülhetlen, és gyakrabban kell zsinórt cserélni?

Új hozzászólás Aktív témák