Új hozzászólás Aktív témák

  • MeTaL

    tag

    válasz Eagl3 #6110 üzenetére

    Süllőre beváltak: világoszöld, piros, fehér szinü ( de természetesen más is beválhat ) twisterek. Érdemes fenék közelben vezetni mert ott tartozkodnak a süllők, kb. csak éjszaka rabolnak a felszinen de akkor is fenékről lehet fogni sztem a legtöbbet.

    csuka: effzett nevű villantó a hires és bevált, csuka igazából minden vizterületelen jelen van szinte. fenéken, vizközt, felszínen. de sokat felszinen rabol szoval érdemes ott pergetni. ebből nem tudok színt mondani. jol mozogjon.

    wobblerek: vannak kimondottan célhara kifejlesztett wobblerek, ezekből nem tudok példát mondani de ha haldorádon megnyitsz egy rapala wobblert akkor kiirja hogy milyen célhalra használhatóak, illetve eredményesek.

    balin: szinte csak felszínen fogható meg, én a skitter pop rapalát javasolnám, érdemes megnézni ezt a kis videót : video
    a balin tud nagyon óvatos is lenni, én tapasztaltam már hogy a villantóra vna amikor rá se hederít. ezért ezzel a popperrel próbálkoznék. mást nem tudok javasolni balinra.

    minden műcsalira elmondható összességében hogy érdemes a természetes színeket utánozni. pl. ezüst, fehér, kék ( halványkék színű pl. a szivárványos ökle, amit imád a süllő ) zöld. és ezeknek az árnyalatait utánozni.

Új hozzászólás Aktív témák