Új hozzászólás Aktív témák

  • hermanyi

    őstag

    válasz joe979 #64732 üzenetére

    Az ég adta egy világon nincs . Próbáld ki ,hogy veszel egy kiló Maros kaját és veszel 1 kiló Angol kaját . Bontsd fel mind a 2 őt és nézd meg 2 hónap múlva vagy fél év vagy 1 év múlva . Rá fogsz jönni a különbségekre . Angol kajának max az aromája lesz halványabb ,a Maros vagy akármelyik Magyar kaját meg dobod ki a pitsába . Angol kaják olyan szinten csírátlanítva vannak ,hogy 1 év alatt meg sem romlik . Míg idehaza már a magtárba tiszta penész az alapanyag kétharmada . Marosnál az Advantage kaját nem véletlenül külön kezelik a legelejétől a legvégéig , mert a hüle UK megköveteli . Azért annyi az ára amennyi . Ezzel nem azt akarom mondani ,hogy a Maros szar ,csak változnak az összetevők ,hogy ép mikor mi hiánycikk az eredeti receptből . De ez nem csak a Marosnál van . Ha megnézel egy rendesebb horgászversenyt a versenyzők 80% a Marcel Van Den Eyde kajákkal pecáznak . Az 20 éve ugyan az ,nem változott benne semmi ,mindig ugyanaz a minőség . Én a Timárékat még nem láttam Timár kajával OB-n vagy rendesebb komolyabb versenyen . Tavaly a Klubbon is Van Den kajával voltak . Szilvásiék voltak csak saját kajával . Walterék is Wan Den kajával pecáztak .

    jansky1 nem az XXL Maros
    Steady pedig ezt használja : Csak a keszegesbe

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Új hozzászólás Aktív témák