Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Koncipappa #71072 üzenetére

    Kezdő pergetés = szenvedés, anyázás, madárfészek az orsón stb. :DDD De hajrá, szép sportos módszer, persze csinálják is ezren, és leginkább természetes vizeken adja az igazi fílinget, de persze bárhol lehet űzni, ahol engedik.
    Itt kicsit másképp megy a szerkó összeállítása. Alapvetően nem csak a megfogni kívánt hal faja és mérete a döntő, hanem a használni kívánt csali is. Sőt igazából ezek - és még pár dolog - egyszerre. Huh. :K Persze van mindenes bot, de az mindenre csak kicsit jó, és semmire sem igazán. Szóval persze vonzó mindenfatja csalival dobálózni, de legyen egy fő csapásvonal az elején. Szerintem a gumi a legjobb ilyen szempontból.
    Én ennyi alapvetésnél többet nem is akarnék mondani, tizenéve űzöm kisebb-nagyobb rendszerességgel, de pont az összetettsége és a megfelelő vizek/halak hiánya miatt nem mélyedtem el benne igazán. De még így is van két botom meg istentelen mennyiségű csalim. :DDD :N Konkrét tippekkel jönnek majd a szakavatottabbak, de a fentiek tisztázását nem lehet kikerülni! :)

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák