Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    Gyál Sós-tó, 3 órás full minimál peca, kis szék, pár doboz pellet, pár marék kaja. Finom method, 20 grammos pici kosár, 14-es előke, 18-as KKM-B, finom tüskén 5-6 millis csalik, azok is faragva. (Kosár alatt két szem sörét... Otthon felejtettem a gumi ütközőket. :DDD )

    Nem maradt el az eredmény, az első két órában gyakorlatilag 6-8 percenként jött hal, első dobásra rögtön egy tok, nem vagyok oda értük, de a "téliesített" cuccal (0.5 OZ spicc bekerült a botba, ennyi :DDD ) elszórakoztam vele.
    Meg a többiekkel is persze.
    Aztán 3 körül alábbhagyott az érdeklődés, váltottam 14-es 2260B-re, rajta 2-3 szem csonti, pinki, ezzel viszont már csak az öt-tíz dekás keszegnépség jött.
    3 óracska alatt kellemesen elfáradtam és kellemetlenül átfagytam, bár inkább csak a térdem, mert persze én hülye beültem nyílt tetepre, hogy pofánvágjon a metsző szél. :DDD De nagyon jót szórakoztam.

    Magáról a tóról: persze "kockató", de elég jó kezekbe került az utóbbi időkben, elkezdték feltölteni keszeggel, snecivel (!!!), süllővel, egyiket sem lehet elvinni, használni... Sőt, pisztrángot raktak bele, most boldog-boldogtalan azt pergeti. :DD De tök jó kis vizecske ez, akinek csak régebbről van tapasztalata, szerintem érdemes kimenni újra, másabb már! Ja és van büfé, mosdó, szóval tök kényelmes. :))

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák