Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    Na megjöttek a Carp expoert river feeder botok (360). Első benyomások:

    - Minden botnak sérült volt a para nyele. Amit átvettem kettőt abből az egyiknek nagyon, másiknak csak kicsit volt megütve. Előbbit kicseréltük, de a cserének is ütött kopott volt a nyele a boltban,de találtunk egyet aminek csak kicsit, úgyhogy azt elhoztam. Nem a világvége, használatot nem befolyásolja, de sajna ez van.
    - Mag a bot kidolgozása nem egy prémium érzet ahhoz képest, hogy közel 30K az ára. Csúnya vágások vannak rajta, nincs lereszelve az illesztés, lakkozás is olyan amilyen. Szóval olyan olcsó érzet, mondjuk egy szintén 30K-s browning bottal össze sem hasonlítható
    - Jó masszív, erős gyűrűk vannak rajta. Spiccgyűrű kicsit nyeszlett, elfért volna rajta 2 labú, reméljük bírni fogja.
    - Spiccek hossza között majdnem 2 centi különbség van a két botnál. Remélem nem valami javítottat kaptam.
    - Dióverő mint az állat, de hát a 250 gramm dobósúly az gondolom ilyen. Az biztos, hogy tavi feederezésre nem érdemes venni. Nincs ráírva, hogy hány unciásak a spiccek, de a legérzékenyebb tippre olyan 3 OZ, az erősebb meg az isten tudja, kézzel alig lehet meghajlítani. Folyóra is max oda lehet érdemes ahol nagyon folyik és tényleg nagyon nagy, 100+ grammos ólom vagy kosár kell.
    - Gyűrűkre azt írták, hogy jó nagy, hogy a szösz ne akadjon bele. Nos a keverő gyűrűk tényleg olyanok, mint egy távodbó bojlis boté, de a spiccgyűrű nem kifejezetten nagy, szóval nyárfaszösz ellen az sem véd.
    - Orsó tartó jó nagy és erős, tuti bármilyen batár orsót bele lehet rakni

    Ahogy ki tudom próbálni és halat is sikerül vele fogni jelentkezem :))

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák