Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz atok666 #78607 üzenetére

    Köszi.
    Komolyan mondom, most már tényleg tele van a hócipőm. Ezen a ragasztón spórolnak, azon a két cseppen. Illetve nem a ragasztón spórolnak, szerintem, hanem szándékosan úgy gyártják hogy egy idő után szétessen, és vegyen az ember másikat.
    Semmi nem ment annyi kukába nálam, mint merítő. Jó, volt hogy ráléptem a nyelére, meg olyan is volt hogy a párezres merítő hálóját azért vágtam szét, mert elpusztult volna a ponty mire lefejtem a bognártüskéről......Legtöbb hiba a ragasztásból van. Úgy az egyszerű merítőknél, mint a nyeleknél.
    Amúgy utánaolvastam (keresővel) FB horgász csoportokban ennem a nyélnek. Leírják ott is a ragasztás elengedését. Meg azt is, hogy ugyanaz a Nevis Patriot nyél, mint az olcsóbbik Döme.
    Amúgy megragasztottad valamivel (Ha igen, mivel?), vagy eldobtad?

    A minimálpecára használt egyszerű Oreel merítőm nyelét, mármint a nyélhez ragasztott műanyag alkatrészt ezzel [link] ragasztottam vissza. Mikor megszáradt, a résekbe még folyattam pillanatragasztó gélt. Nem hiszem hogy ez a legjobb megoldás, ezek a ragasztók voltak itthon...De működik, egy éve nem esett szét... :D

Új hozzászólás Aktív témák