Új hozzászólás Aktív témák

  • jjohn

    aktív tag

    válasz Zoli bácsi #88965 üzenetére

    A jó öreg paprikás kenyér, gyerekkori csali, de most újra divatba jött a kenyeres csali, szerintem nem vesztette el fogósságát csak feledése merült. Don carp baits, volt filmje a Pápa Strandi tavon ott mutatták be a kenyeres cuccaikat.

    Igen LIDL-s tripod, anno próbaként vettem, de a mai napig nyüstölöm, én stabilnak találom, volt hogy borult nekem is, de attól hogy víz alatt úszó fa vitte a zsinórostól. Egy biztos a legszélére nem szabad egymagában egy botot tenni akkor bizony borulhat. Van belőle vésztartalék, egyik garanciális csere, mert a képen láthatónak kipattant a füle a csukló részen, amíg nem jött a csere addig megerősítettem egy saválló lemez füllel.
    Annyit elfelejtetem az előző írásomban, hogy ha valaki CZ fonottat vesz vigyázni kell mert a 0,16-os szerintem vékonyabb nem tudom hogy a többivel mi a helyzet, tegnap hamar elnyiszálta valami kő, míg NEVIS 0,16 sokkal tartósabb és erősebb.

    A boton én is hezitáltam, mondom minek, azt kell nyűni ami van, de a horgász ember már csak ilyen. Ellenben az ára, az itteni ajánlás, és a videók beleültették a bogarat a fülembe. Pedig van nekem is minden (rakós, spicc 3-4-6 m, match).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák