Új hozzászólás Aktív témák

  • mortison

    csendes tag

    Na végre megjött a Xerjoff mintacsomag. Elég húzós volt az ára, de annyira érdekeltek az illatok, hogy muszáj volt megrendelnem. Uden Overdose, Dhajala, Richwood és Ivory Route. Sokat gondolkoztam, hogy az Uden OD helyett Amber Star-t válasszam-e, de nagyon kíváncsi voltam az OD-ra, szóval az nyert (mint később kiderült, nem azt kellett volna, dehát utólag mindenki okos ugyebár).

    Uden Overdose: Hát ez elég gyenge véleményem szerint. Nem tudom milyen a sima Uden, én azt gondoltam hogy majd annak lesz az intenzívebb változata, de aztán fragranticán véleményeket olvasva többen is írták, hogy annyira nem hasonlít rá és nagyon generic designer illata van. Sajnos igazuk volt, ez semmiképp nem éri meg az árát. Egyébként többen írják, hogy a sima Uden az Chanel AHS Edition Blanche, csak jobb. Ezt valaki meg tudja erősíteni? Csak azért mert az a Chanel az egyik kedvenc illatom és így lehet érdekes lehet számomra.

    Dhajala: Elvileg női illat, de mások és az én véleményem szerint is simán lehetne unisex is. Az elején egy kicsit zöldes, virágos, édeskés, citrusos, ami egy nagyon szép vaníliás-ámbrás illattá szárad le. Nem rossz, de nem az én világom. Viszont aki szereti az ilyen típusú illatokat, azoknak jó választás lehet.

    Richwood: Régóta keresek már egy Chanel Coromandel-hez hasonló illatot, ami egy picikét maszkulinabb és nem annyira poros, "öregasszonyos" benne a pacsuli. Ez olyan, viszont a fehér csoki helyett itt rózsa van. Én nem szeretem a rózsát, viszont ebben a parfümben nagyon szép. Egyáltalán nem szúrós, karcos, inkább szirupos, "jammy". Nekem a Coromandel jobban tetszik, egyébként tényleg majdhogynem ugyanaz a két illat.

    Ivory Route: A kedvencem a négy közül. A vaníilia és a fűszerek nagyon jól vannak blendelve, az elején kicsit Eu des Missions, majd kezdenek előtérbe kerülni a fűszerek és elkezd fanyarabbá válni az illat. Végig emlékeztetett egy illatra, amit már szagoltam de nem jöttem rá, hogy mi lehet az. Aztán Parfumo-n láttam, hogy egy kevesen az YSL Tuxedo-hoz hasonlítják. Azt nem szagoltam, viszont az arra hajazó Rochas Moustache-t igen, és tényleg felfedezhető benne egy kevés hasonlóság. Az a baj, hogy azt már régen 35 fokos melegben próbáltam bőrre fújva, szóval kéne egy side by side tesztelés. Valahogy éreztem, hogy ez lesz a kedvenc, ebből kelleni fog egy nagyobb decant.

    Btw, valakinek volt szerencséje az Amber Star-hoz? Nem szeretnék még egy sample kit-et rendelni, viszont ez az egy illat még rohadtul érdekelne. Amúgy kaptam 200€ feletti vásárláshoz 25€ kupont, úgyhogy ha valaki szeretne mostanság a xerjoffuniverse-ről vásárolni az írjon rám és odaadom neki.

Új hozzászólás Aktív témák