Új hozzászólás Aktív témák

  • Maksifül

    senior tag

    válasz walter70 #2674 üzenetére

    Parfümöt venni meglepetés ajándékba a legnagyobb butaság. 99,9% hogy nem találod el azt az egyet, ami tetszene neki. Ha már ajándék kupont nem szeretnél neki, hogy hagyd, hogy ő döntse el, milyen parfümöt használna, akkor titokban kérd meg a legjobb barátnőjét, hogy árulja el, milyen illatot szeret a lányod? Ha nem tudja, akkor ugrasd rá, hogy rángassa el a lányodat egy parfümériába, mintha önmagának keresne illatot, s akkor biztosra veheted, hogy a lányod is fog találni magának kedvencet, amit a barátnőtől meg is tudhatsz.
    Így célba találhat a meglepetésed. Máskülönben kidobsz egy valag pénzt az ablakon, egy olyan parfümért, ami nem fog tetszeni neki.
    Alternatív javaslat.
    Vegyél bármilyen parfümöt a többiek által javasoltak közül WEBÁRUHÁZBAN, s hozzá egy ugyanilyen illatmintát is, majd miután odaadtad, s megvolt a meglepetés, mondd meg a lányodnak, hogy ha nem tetszik neki az illat, amit a minta alapján könnyen kideríthet, akkor választhat helyette bármilyen másikat. Internetes vásárlás esetén, ha elállnál a vásárlási szándékodtól, a BONTATLAN parfümöt kötelesek 14 napon belül visszavenni, s visszaadni a teljes vételárat /plusz a kiszállítás költségét, ha azért kellett fizetni/.

    Alternatív 2:
    Vegyél 5-6 illatmintát ajándékba a szalagavató előtt, s legyen az a meglepetés, hogy amelyik illat tetszik neki, abból kap egy nagy üveggel is a szalagavatóra.

    Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Új hozzászólás Aktív témák