Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz pohár #29733 üzenetére

    A mintacsomagban lévő Ganymede nagyon megtetszett, ezért ma reggel rendeltem egy discovery szettet a weboldalukról. Mégiscsak 2,5 ml, fújós, gyári minta. És jár hozzá állítólag valami kerámia diffúzor is.
    Amúgy a többi illatot hamar kiszanáltam. Persze mindegyik jó valamiért, de igazából egyiket sem akarnám. A Gualtieri illatok általában csalódások. Így, hogy már gyakorlatilag mindből volt mintám, el tudom mondani, hogy a BA-n és a Megamare-on kívül egyik sem olyan hűha. Na jó, a Cuoium még jó. A Naxos nekem édes, a 40 Knots olyan mehh... Az Overture kicsit emlékeztet a Terroni-ra, és az hosszú távon sokakban nem tetszést keltett inkább. A Silver Oud végül is nem rossz, de talán túl vaníliás, Oud-ot meg nem sokat éreztem ki belőle, talán egy kicsit. Vannak sokkal jobb Oud-os illataim otthon. A Boundless meg ez a gyantás vonal, amibe egy kicsit annak idején belezúgtam, de már nem tart a szerelem. :DDD
    Viszont a mintának kapott Ganymede egy más történet. Kicsit valóban hasonlít a Bois-ra, de érdekes módon nekem teljesen más ugrik be róla. Valahogy papírszaga van, egy kis Bois-os beütéssel. Mintha egy papírlapot szagolgatnék, csak sokkal intenzívebb illatú papírt, ami nagyon száraz is mellé. Ha megjön, és ugyanezt hozza majd (nem a Neroli-sok csesztek el valamit, bár kétlem), akkor a következő az lesz, amit be fogok szerezni, és akkor megint elég lesz egy jó időre. Így már lesznek friss és nehéz illataim is egyaránt.

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák