Új hozzászólás Aktív témák

  • Maksifül

    senior tag

    Újdonságok a gyűjteményemben. :)) DUA Fragrances 50% parfümkoncentrátummal.
    Nem linkeltek a srácok, tényleg nagyon jó és rendkívül tartós illatok.

    Belgian Choco Truffel:
    Isteni tejcsokoládés illat, szinte kedvem lenne harapni belőle egyet. Napok óta érződik a pólómon is az illata. Telitlalálat.

    Honey Havane:
    Brutál jó ez is, leginkább a Mancera - Aoud Blue Notes és a Parfums de Marly - Pegasus illataihoz tudnám hasonlítani. Zamatos, édes, csudafinom. Talán ez tetszik a legjobban az öt illat közül.

    Poseidon's Elixir:
    Nagyon kíváncsi voltam rá, hiszen mindenhol az Aventushoz hasonlítgatják. Egyáltalán nem alaptalanul. Hozza, amit vártam tőle, tényleg nagyon hasonlít a Creed zászlóshajójához, tartós, friss.

    Sweet Tabacum:
    No, ez tényleg meglepett. Kiköpött olyan, mint a Tom Ford - Tobacco Vanille, talán csak egy kicsit kevésbé karcol a dohány, viszont mintha édesebb, krémesebb lenne. Az összehasonlító tesztnek alávetve tartósságban egy hangyányit maradt csupán alul a Tom Ford egyik legnépszerűbb illatától.

    Vanilla Lemon Gelato:
    Ez egy igazán különleges, egyedi illat. Friss, citrusos, ugyanakkor édes kompozíció, imádtam elejétől a végéig. Ha a fagylaltoknak illata lenne, ilyesminek kellene lennie.

    Alaposabb tesztelésnek is alá kell vetnem őket, de minden bizonnyal lesz még pár illat, ami felkerül a kívánságlistára. :D Természetesen kipróbálásra van lehetőség.

    Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Új hozzászólás Aktív témák