Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz DrojDtroll #18641 üzenetére

    A terjedelmes első hsz., ami gyakorlatilag 3.5 éve volt módosítva utoljára és olyan idejétmúlt infók vannak benne, amik pl. a legújabb paperwhite-okra (esetleg oasisra) már nem is vonatkoznak.

    Továbbá az európai Amazon boltok csak az adott országba szállítanak, Magyarországra csak az amazon.com szállít!

    Ezen oldalakról csak az adott országon belülre szállítanak kindle olvasót, Magyarországra nem!

    Dehogynem! Az európai amazon boltok, köztük a brit és a német is szállít Magyarországra. Ráadásul a legolcsóbb pont a német.

    Ne tegyél fel kérdést a topicban arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne a Kindle 3G kapcsolatát megosztani számítógéppel.

    LOL, még az Amazonon is le van írva, hogy a 3G-s készülékekkel korlátozottan lehet netezni, leginkább csak az amazon oldalait és a kindle store-t érheted el. Egy ilyen kapcsolat megosztásának meg mi értelme lenne?

    Minden reklám eltüntetésre vonatkozó kérdés és kijelentés a KSO verziókkal kapcsolatban wareznak minősül, így ezek moderálva lesznek.

    Hát hogyne, mikor kérésedre maga az Amazon távolítja el neked a reklámokat. KSO verziót meg max. itthonról lehet beszerezni, Amazon csak special offers nélkülit hajlandó Magyarországra szállítani. Tehát maga az Amazon is warezol ezek szerint. :D

    A készüléken hangszóró is található mp3 lejátszáshoz.

    Az újakon pedig már ez sincs. Sőt mikrofon sincs.

    Amazonon csak netes vásárlásra alkalmas kártyával tudunk fizetni.
    Ezen az oldalon tudjuk leellenőrizni, hogy kártyánk megfelelő-e.

    LOL, már rég nem listáz bankkártyákat a bankkartya.hu, de mindegy. Egyébként most már kb. bármelyik elektronikus is használható netes fizetésre, amin van CVC2 kód. De persze az amazon azt sem kér. És amilyen szeszélyes a rendszerük a fizetés sem a lekattintás pillanatában történik meg, hanem valamikor az adott nap folyamán.

    Ezt töltsük ki, írjuk alá és küldjük vissza nekik (nem kell kinyomtatni, elég wordben kitölteni, illetve elfogadnak aláírásról beillesztett képet is, ilyen szempontból nagyon rugalmasak).

    EU-n belül nem volt ilyen bohóckodásra szükség.

    alt + shift + G = screenshot ( az így készült gif-ek elérhetőek a 'documents' könyvtárban "screen_shot-******.gif")

    Csodálatos. Paperwhite-on ez meg úgy működik, hogy a képernyő két átellenes csücskét egyszerre érinted meg. Ekkor viszont nem gif készül, hanem egy png valami ilyesmi fájlnévvel: screenshot_2016_04_22T04_43_36+0100.png Mellékletként kapsz hozzá egy txt-t is:
    wininfo_screenshot_2016_04_22T04_43_36+0100.txt

    Rejtett játékok előhívása:

    És itt kellett volna megemlíteni, hogy létezik a Kindle Active Content, aminek segítségével kvázi java appokat és játékokat tölhetünk le, ezeket leginkább a Kindle Keyboard tudja futtatni, de egyes progikat pl. régebbi paperwhite-okra is átdolgoztak. A kompatibilitási lista az adott program adatlapján található. A vásárláshoz nem árt külön amazon account, aminek az országát USA-ra állítod be, plusz USA VPN és USA kamu név és billing address, a bankkártya adatok viszont lehetnek valósak.

    Web start lap
    A kindle.orseolo.hu egy magyar fejlesztésű Kindle-re optimalizált kezdőoldal

    Ami elérhetetlen.

    Kindle 3 nem válik le a számítógépről töltés közben: Ha a Kindle 3-at rákötjük a számítógépre töltés céljából, de közben szeretnénk használni is, nem elég a tálcán leválasztani az eszközt, hanem a sajátgép/explorerben kell leválasztani.

    Régebbi verzióknál ez biztos így volt, de a 3.4.2-ben már a leválasztás után azonnal be is kapcsol. Ellentétben pl. a paperwhite-tal, ami leválasztás után nem kapcsol automatikusan vissza.

    Utóirat:
    kindlevarazs.wordpress.com is no longer available.
    Posterous Spaces is no longer available

Új hozzászólás Aktív témák