Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz Zozo0525 #26215 üzenetére

    Elég sok. Az egyik, hogy engem például marhára nem érdekelnek a könyvborítók, és nincs olyan opció, hogy ne legyen. Legalább tették volna választhatóvá. Egyáltalán semmit nem ad az olvasási élményhez lista nézetben, cserébe sokkal tovább tart megtalálni bármit, mert az eddigi nyolc helyett négy könyvet látni a 'csodás' könyvborítók miatt. A lista nézet neve nem véletlenül lista nézet, ennek a könyvlistát kellene felsorolni, nem pedig képnézegetőnek lenni. Szerintem. Nem mondom, a lock screenen jópofa a borító, de (nálam) ebben ki is merül.

    Aztán, full értelmetlenné tették a Collection-öket, legalábbis úgy, ahogy számomra jó volt. Én eddig azt a nézetet használtam, ami felsorolta a Collection-öket (és a legvégén utánuk az új, épp megvett/feltöltött, még szét nem pakolt könyveket), amit ha megnyitottam, akkor lista módban adta ki, egy oldalon 8 könyvet.

    Ehelyett most van a lista nézet (a grid alapból marhaság és felejtős számomra ekkora eszközön), ahol a könyvborítók miatt csak 4 könyvet látni, és ott vannak ugyan a Collectionok, DE, közbeszúrva a könyvek közé. WTF?

    A Collection nézet még el is menne, ha utána listában lennének a könyvek, és nem egy eleve egy kis képernyőn, egy jóval kisebb, ráadásul szürkeárnyalatos képről kitalálni, hogy vajon mit írtak rá címnek különféle egzotikus betűtípusokkal, ami sokszor még egybe is mosódik a háttér mintájával vagy színével. :(((

    Oasis-on gondolkoztam hogy venni kellene, de ezek után valószínűleg inkább veszek mást. Eddig az egyszerűsége miatt szerettem a PW3-amat, de ezzel a frissítéssel belesz.rtak az egészbe, kizárólag a dizájn kedvéért.

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák