Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandus99

    őstag

    válasz Bandus99 #9266 üzenetére

    Sziasztok

    Leirom, jelenleg hol tartok, hatha masnak is hasznos lehet

    Tehat alapanyag tanar altal jellemzoen pptbol atalakitott pdf benne kepek es viszonylag keves szoveg,

    Amazon fele kuldes es konvertalas teljesen hasznalhatatlan eredmenyt adott, sok esetben a kepek helyen csak feketeseg latszik.

    felraktam doukant, ez mar rendben megjeleniti a pdfben talalhato kepeket. de sajnos a pdf merete nem megfelelo az olvasohoz, mert doukan alatt elforgatva nem pontosan 1 oldalt jelenit meg igy par lapozas utan, mar zavaroan elcsuszik es a kovetkezo dia tetejebol levag es az elozo "dianal" jeleniti meg.
    Itt a forumon mar emlegedett pdfilnek van egy free pdf tools
    progija. Ebben talalhato pl crop es rotate is tehat az eredetileg 10"X7.5" lapmeret aljabol levagtam 0,1"-et, igy mar nem tolodik el az oldal lapozasnal, sot utana el is forgattam rogton es kesz is a jol meretezett rogton elforgatva indulo pdf.

    Termeszetesen, ha vkinek van mas egyszerubben megoldhato otlete, azt szivesen veszem,

    Egy kerdes is lenne doukannal kapcsolatban.
    Nem sikerult meg rajonnom, olvasas kozben a menut mi alapjan lehet elocsalni? Van hogy az eszkoz tetejere nyomok (jelen esetben ugye jobb oldal), de megsem jelenik meg a menu. Aztan van mikor lapoz csak az ember es keretlenul megis elojon a menu. Allig birom eltuntetni, hiaba nyomom a kozepet, akkor is visszaugrik. Itt mi a trukk?

    Koszonom.

    [ Szerkesztve ]

    Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

Új hozzászólás Aktív témák