Új hozzászólás Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    akkor pár mondat erejéig hadd térjek vissza a bughalmaz és hiányosságok témájára, megvédve a tor-t.
    -LFG: wowban se volt sokáig. sőt, quest tracking sem. elmondta merre van kb, azt keresgethetted. ("where is Mankrik's wife ffs")
    -bugok: regéket lehetne mesélni wowról, évekig játszottam. ezek torban folyamatosan javítva vannak. egyik kedvencem mai napig, mikor 2-3 hónapig volt az ork karaktereknek mini vállasa, vagy még előtte az alliance oldalon hasonló. vannak shotjaim olyanról, hogy a léghajó a víz alá érkezik. meg hogy eleve halott vagyok.
    -balance: minden multi olyan, hogy folyamatosan balancolni kell. a patch notes fele sokszor csak ez.
    -statikus: igen, az . de másokban is rengeteg ideig az volt :) de közel sem a legnagyobb gond, hogy mozognak az álaltok, vagy nem.
    -lassú: igen, szar a motor. period. lotro-ban is hajam téptem mikor muszáj volt csomóponthoz menni, csak ott még az volt, hogy tucatnyian csak afkoltak, meg táncoltak, tovább lassítva a rendszert...
    -support: rengeteg a ticket, de amúgy csapnivaló.
    -ability delay: igen, elég érdekes... ezt még csiszolni kell. pl van ahol az ütés elején veszi le az életet, van ahol megvárja a másodperces castot)

    kb nekem enyni jutott eszembe :)

    -viszont élvezetesek a harcok, flashpointok, story, grafika amúgy szép szerintem, és nem végre csak felvesz-megöl-lead - ez újra és újra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák