Új hozzászólás Aktív témák

  • weky

    tag

    válasz spanyoll #3062 üzenetére

    Szia!

    A guildben estenként (mivel a többség dolgozó ember) átlag 15-20 ember van. Napközben talán ha 1-2 tag lézeng, úgy 16 óra környékén jönnek nagyobb létszámmal és kb. 23 óráig-éfjélig maradnak. Vannak új tagjaink is, részben f2p illetve előfizető játékosok. Igen, őket segíteni kell abban, hogy operation képessé váljanak, ezzel nincs is problémánk.

    A tagságunk 90% minden nap online, de van aki csak hetente 1x lép be pár órára, nincsen ezzel semmi gond, mindenkinek más a játékra fordítható idő, egyedül a raidert tagoktól várjuk el, hogy ha feljentkeztek ops-ra, akkor időben jelenjenek is meg.

    Mivel van raidplannerünk is, ezért az opertaionok szervezése ott történik, így egy hétre előre tudjuk, mire lehet számítani. Az elmúlt időszakban hála égnek minden kiírt operation elindult.

    A jelentkezés módja pedig nem álca, persze, egyszerűbb lenne a magyar chatről az első jelentkezőt beinvelni minden nélkül , "próba szerencse" alapon, de aki nem tud 5 darab összetett mondatot leírni, azzal később csak gondok lesznek. Sajnos a tapasztalataink ezt mutatják! :( Lehet ezzel vitatkozni, de nálunk idáig jól működik ez a módja a jelentkezésnek így nem szeretnénk ezen változtatni.

    Operation progress kapcsán a magyar fansite-on szoktuk frissíteni a jelenlegi állapotot, ez a legutolsó:

    The Eternity Vault normal: 5/5
    The Eternity Vault hard: 5/5
    The Eternity Vault nightmare: 5/5

    Karagga's Palace normal: 5/5
    Karagga's Palace hard: 5/5
    Karagga's Palace nightmare: 5/5

    Explosive Conflict story: 4/4
    Explosive Conflict hard: 3/4
    Explosive Conflict nightmare: 1/4

    Terror From Beyond: 4/4
    Terror From Beyond: 2/4
    Terror From Beyond: 0/4

    Resonance multi gaming baráti közösség

Új hozzászólás Aktív témák