Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    válasz huliganboy #12039 üzenetére

    Az nem, logikusan annak pont angolon kéne lennie. De majd megnézem. Bár ha manuálisan akarok letölteni OpenSub-ból, akkor ezeknek -szintén logikusan- nem kéne befolyásoló tényezőnek lennie sztem.

    btw: mi ennek a skin-nek a neve?

    (#12040) blakey: Az a gond, hogy plex kliens-ek szarok, ami jó lenne meg fizetős. Alap esetben a NAS-on lévő plex web-es felületén néztem egy ideig távolról amit akartam, csak ott a FHD tartalmakat már nem bírta, így áttértem asztali kliens-re (KODI), mert úgy nem voltak gondok, lehet a html5 meg a gyenge NAS alatti vas volt a gond.
    Most már nem akarom ezt átvariálni, persze tudom, hogy úgy is meg lehet csinálni, ahogy te mondod. De így egyszerűbb, hogy csak a plex accot kell társítani minden eszközre és akkor le vannak tudva a gondok. Nem kell fájlelérést állítgatni minden egyes eszközön, aztán még trakt.tv-t is beállítani, hogy ne mutassa azt amit már megnéztem, stb.
    Meg csak ezért amúgy se fogok váltani, metr ezt már megszoktam :D Viszont ez akkor is vicc, hogy nem látja a feliratot, holott működnie kéne.

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák