Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz kmarci25 #14213 üzenetére

    Látom nem érted. Azt írtad, hogy "Aztán majd jön az össznépi siránkozás, mikor lelövik az egészet, bár erre már most is jó esély van." Mit lőnek le? A repo akkor már nem működött, az addonok működését meg nem lehet lelőni, akár feltölti valaki nyilvánosra, akár nem. Amíg a források nem változtatnak a szerkezetükön addig az addon működni fog.

    Amúgy kissé értetlenkedve olvastam a fejlesztőtől, hogy "az engedélye nélkül nem lehet feltölteni nyilvános helyre", hiszen éveken át nyilvános helyen volt, a netre kikerült dolgokat nem lehet így korlátozni. Amúgy még nem is értem, hogy milyen sérelme, anyagi kára, erkölcsi kára származhat a fejlesztőknek a továbbközléstől. Hiszen a fő gond ha jól értelmezem az eseményeket: a repo napi gondozása abszolút nem lehetséges vöröskeresztes alapon, illetve az EU-ban történ jogi esetek jogos védelmi reflexeket váltottak ki a fejlesztőkből.
    Talán az lehetne egy jó megoldás, ha kigyomlálnák a személyes infókat az addonból és úgy tennék közzé.

    Az általam linkelt jogi események pedig maga a tényvalóság, ha elhallgattam volna attól még megtörténtek. Sajnos az itthoni kereskedők is elkezdték az ingyen fejlesztés/ingyen tartalom pénzért árulását, szerintem az volt a végső töréspont...

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák