Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    (#24960) Celithrandi

    Az 1.0.6 az egy félresikerült release, nem megy benne a playback rendesen indítva. Direkt ezen okból nem is tettem fel az MSRepóba, Githubon pedig pre-releaseként tűntettem fel [link].

    A csomag az msrepo része, elméletileg frissülnie kell, ha a repó fent van és van aktív netkapcsolat. De magától nekem sem szeret frissíteni, ezért használom ezt a menüt:

    Egy klikk a kijelölt menüre és már települ is az addon frissítése.

    Verziót pedig a Settings -> System Informations alatt találsz pl (magyar Kodi most nem volt kéznél, angol a VM-em, de ott is hasonló):

    (#24961) PistiSan

    Tök jogos a kérdés, mondjuk ezt afféle hóbortnak. Mindenki a saját anyanyelvén kommunikál a legegyszerűbben, de azért preferálom, mert nagyon ritkán fejlesztek magyar dolgokat, így meg egységes a Github felületen minden. Meg azt vettem észre, hogy kicsit kompaktabban lehet így fogalmazni. De ha ez a kérés, vezethetek egy magyar változási naplót is. :D

    (#24963) Luissimo

    Maga az MSRepo csak egy felokosított webtárhely, azon magyar addonok gyűjtőhelye, akinek fejlesztői hozzájárultak az egyszerűbb "megosztáshoz". Tehát a repo működik, az viszont simán elképzelhető, hogy egy-egy addon már nem működőképes, vagy Kodi vcerzióhoz kötött. Ha elég friss a Kodid, akkor viszont minden, ami megy, menni fog. :D

    (#24964) gyrgyvrs

    Érdekes, hiszen a kiegészítő mostantól nem is tudna települni az említett csomag nélkül, de én is tapasztaltam a tesztelés végén ilyet. Nekem szimplán a kommentem elején látható check for updates gomb kétszeri aktiválása megoldotta a telepítést, nem kellett reboot. Végső esetben itt megtalálod az aktuális legfrissebb verziót, majd zipből lehet telepíteni. De örülök, hogy a reboot megoldotta!

    (#24965) CoF

    Sajnos a master.zip-pel a repó gyökere töltődik le, amiben benne vannak a git fájljai is. Ezért szoktam minden kiadás mellé kitenni egy rendesen becsomagolt zipet, ami a releases fülről tölthető: [link] vagy ugye ott az msrepo.

    (#24966) blakey

    No igen, ettől tartottam. Hanyas MindiGo van fent? 1.0.7? Én 18.2-n teszteltem, de akkor gyorsan dobok fel egy 18.3-at is. A lejátszás egyébként jelenleg ezen a két módon történhet: [link]. Kodi fórumon ezt a setResolvedUrl hívást preferálják a régi play helyett és nekem is jobban működött, mint a hagyományos play funkció. De ha végképp nem működik, megnéznéd kérlek, hogy a beállításokban engedélyezve a régi lejátszási módot, megy-e a playback bal gombbal is?

    Csináltam egy gifet (26 MB, mobilneten óvatosan megnyitni), nekem ok: [link]

    (#24967) gyrgyvrs

    Elvileg a más lejátszási mód kikerült teljesen, az 1.0.5-ös verzió az utolsó, ami tartalmazza. User-Agent teljesen rendben van, az se baj, ha a régi maradt meg. Örülök, hogy működik. Egyébként MindigTV extrával mennek a nem ingyenes csatornák is?

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák