Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Mr Dini #35227 üzenetére

    Elsősorban Netflix, HBO GO, Amazon Prime, stb-re gondoltam amikor az Apple TV-t írtam.
    Ok, hogy az hbo meg netflix talán támogatja a fairplay - nem talán hanem az egyetlen ahol a jelenlegi HBO GO logó nélkül 5.1-ben és jobb minőségben érhető el, Netflix is valamivel jobb minőségű a többi eszközhöz képest, de ott nem annyira látványos, mint az HBO-nál.
    Kodi megy Apple TV-n és van béta állapotú Netflix kiegészítő kezdeményezés, nem tudom milyen, nem használom.. Az RTL Most is menne ha megírnák rá az app-ot, ami nem kizárt, de bármi megtörténhet. De majd meglátjuk, hogy mi merre fejlődik.

    #35226 vargalex
    Nekem még a korábbi Widevine CDM van, amit írtam, hét eleján még 1080p-ben ment a Netflix, tegnap csak 540p-ben. HBO GO megy normálisan, 1080p-ben, RTLMost-nál a max 720p, de érdekes módon néha 540p-ben is felkerül 1-1, pl. A mii kis falunk, előző, 13. része 540p.
    Csak azért írtam, hogy ne a Kodi és kiegésztőire alapozzuk a "stream szolgáltatást", ahhoz érdemesebb egy olyan eszközt venni ami támogatott.

    "Eladó: X96 Max+ Amlogic box (https://tinyurl.com/mrxabmtf)" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák