Új hozzászólás Aktív témák

  • #71321344

    törölt tag

    Megjött a Wetek Hub, leírom a tapasztalataimat, remélem elfér a topicban.
    Eddig egy Mini m8s-em volt, ami az androidos lejátszók között is kicsinek számít, de a Hub eltörpül mellette. Az egész cucc nagyon egyben van, a távirányítója is igényes, de "nem pattan le a falról" a jel, cserébe van IR extender.
    Csak 1 gb ram van benne, de mégis valahogy pörgősebbnek érződik a rendszer (lehet csak placebo) és a boot is gyorsabb (ez tényleg így van), mint az m8s-é.
    A gyári launcher tényleg fel van készítve a TV-s használatra (pl. rá tudsz lépni az értesítősáv elemeire is) és egész igényesen néz ki, viszont widgeteket nem lehet kitenni (ikonként jelennek meg és gombnyomásra megnyílnak).
    Gyárilag 2 Kodi verzió van telepítve (16/17) és alapból a Krypton van a gyorsindítóhoz rendelve. Kodin belül pár androidos alkalmazás is megjelenik, mint add-on, egyes kiegészítők felrakásához pedig be kell állítani, hogy ismeretlen forrásból is lehessen add-onokat telepíteni, utána pedig van amelyiket engedélyezni is kell, hogy fusson (ezek lehet Krypton sajátosságok). Az android amúgy nincs telenyomva bloatware-rel.
    Nyújtott egy olyat is a kis doboz, amit a Mini m8s sosem tudott: JÖTT HOZZÁ UPDATE!! :) A change logban, amúgy volt szó a LibreElec-ről is és mellékeltek egy kis pöcköt is a "fogpiszkálós módszerhez", szóval tényleg komolyan gondolják a dolgot a srácok. A drm licencet még nem volt mivel kipróbálni, de az is van.

    Összességében meg vagyok vele elégedve és jó érzés egy olyan céget támogatni, ami Diamond Supportere a Kodinak, szóval közvetve,de támogatom a közösséget. A cybermonday-es akcióban ~24 000 HUF volt szállítással együtt. Én azt mondom megérte a normális support/garancia, optimalizált szoftver és a közösség támogatása miatt, de teljes áron már inkább maradtam volna a Mini m8s mellett, amivel amúgy semmi bajom nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák