Új hozzászólás Aktív témák

  • elttiL

    senior tag

    Üdv. Hat bekerült a gépekbe az első kompakt hűtés. Egy Lepa Aquachanger 240 személyében. Egy kicsit bele is őszültem. A Thermaltake V4 hazámnak semmi sem volt lyukon. Már azon voltam, hogy a ház tetejére kerül a radi kiflexelem a hazat stb. De szembe jött egy Zalman ZM-R1 ház használtan de minden fólia rajta jó áron. (Ha kell valakinek megadom honnan vettem mert van még)
    Happy voltam, hogy minden szépen el fog férni, hurrá. Hát nem.
    A kompromisszumok: a ram kallantyukat meg kellett faragnom, mert nem fért el a radiventi 3-4 mm kellett. Nem garos a lap semmi gond. A másik radiventi rátakar a cpuventicsatlakozokra gyártanom kellene valami alacsony csatit. Optikai meghajtót nem tudom vissza rakni. Félek annyira meghajtani, feszíteni a víz csöveket. Radit fordítani nem tudom, mert akkor hosszú a cső. A szabad 4piines aljzatra cha2 v 1 rákötöttem a radiventi y kábelt de csak az egyik venti forog, gondolom ez kapná a fordulat jelet a másiktól (egy PIN hiányzik is ebből a csatibol)
    Akkor a kérdések: a pumpa is szabályozott fordulatszámon menjen, nem lenne jobb neki egy állandó fordulat? És majd a radiventik változtatják a fordulatokat a terhelés függvényében.
    Meddig engedjem el a hőmérsékletet a cpunak? Ugye itt a szivattyú motort is melegitjuk mert egy tömbben van. Azt se kellene szét főzni. fx8350 a processzor. Bár most hogy rajta van mindkét venti Wot alatt 40 fokos volt. Pumpa akkor még fix100%on volt. Ventik cpu target temp 55fok level 3.
    Érzem ha összeáll jó lehet ez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák