Új hozzászólás Aktív témák

  • klepto

    addikt

    Sziasztok!

    Elolvastam a témaösszefoglalót, de maradtak bennem kérdések. Nézegetve a kompakt vízhűtéskét, és a komolyabb, de lapos léghűtőket, közel azonos áron lehet őket beszerezni. Ami miatt válltanék, az a fekvőház. Nekem évek óta egy SilverStone CW01 házam van, ami már több gépet is kiszolgált. Tudom, az álló házakban több a hely, de praktikus okokból maradok a fekvőnél. A ház elég zárt, kis helyen van tárolva, viszont oldalról, a gyári szellőzőkön kap friss levegőt. A belmagassága miatt max. 13cm toronyhűtő fér el benne, de kialakítástól függően vagy pici légszállítású, vagy iszonyat drága. Ezért kezdtem el nézelődni a kompakt víz hűtök felé, de szigorúan a tízezerhez közeli árkategóriában. Ebben a kategóriában 2 értelmes terméket találtam, a CoolerMaster MASTERLIQUID LITE 120, és picivel többért a 2 ventilátoros MASTERLIQUID LITE 240 változatot.
    A kérdésem az, hogy ebben az árkategóriában érdemesebb-e ebben gondolkozni, vagy maradjak egy átlagos léghűtőnél?
    A vásárlást nem holnapra tervezem, de a következő gépváltásnál már szeretnék egy kompakt víz, vagy egy HTPC-be szánt, komolyabb léghűtőt (bár vízért inkább kiadnék 13.000.-Ft-ot, mint léghűtőért).

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Új hozzászólás Aktív témák