Új hozzászólás Aktív témák

  • Oppenheimer

    veterán

    Sziasztok! 3 éve már volt havi kontaktlencsém, akkor 1 hónapig hordtam cilinder menteset, és 6 hónapig cilinderest. A cilinder mentesnek a viselete tök kényelmes volt, viszont a cilinderes szúrt és kényelmetlen volt, emiatt nagyon ritkán hordtam csak. Tudom, hogy ez nem attól függ, hogy tórikus volt-e vagy sem, hanem más tényezőktől.

    Ismét csináltattam kontaktlencsét az ofotértben és ma voltam "felpróbálni". Negyed órát volt a szememben, de végig éreztem, hogy van bent egy idegen test. Ha ez az érzés nem fog fokozódni, amikor huzamosabb ideig hordom, akkor nem lesz vele bajom, de attól félek, hogy nem megszokni fogom, hanem pont hogy erősödni fog (a fura érzés a szememben) és akkor már kellemetlen lesz viselni. A szemész szerint jól illeszkedett a lencse és véleménye szerint jó lesz, de bennem van az a félelem, hogy szúrni fog és nem fogom tudni hordani. Szerintetek megalapozott a félelmem, vagy nem lesz gond a lencsével?

    Egyébként március végén érkezik meg a 2 doboz lencsém, mely ha jól emlékszem Soflens 66 Toric típusú. Ennek a görbülete 8,5, viszont a szememnek a vizsgálat szerint 8,7. Ez adhat aggodalomra okot?

    Köszi előre is a válaszokat!

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

Új hozzászólás Aktív témák