Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz g.palfalvi #33697 üzenetére

    Várj én most nem értem... akkor kifizettél valamiért 200+$-t, ami "hamisnak" bizonyult!? Értsd nem az a márka, gyengébb belső, stb? (rákamuztál egy +vat-ot ~+100$-ért)

    A telót megkaptad +vat nélkül, és a 200+$-os refundot is, és még egy telód is van jelenleg ingyen (vagyis +14$ szállításért csak)???

    És akkor még panaszkodsz, hogy nem kapod meg a nem is kifizetett +vat értéket?

    Jó értelmeztem!?

    Hát azért ilyen esetbe, mondjuk kezdeményezünk egy full refundot és "reménykedünk" benne, hogy megkapjuk, de egy partiall mindenképpen kijár, olyan mértékű, amilyen a teló -mínusz pár 10-20$, amiért nem is ilyen telót akartuk!

    Tegyük fel 200$ teló, de valójába csak 100$-at ér a belső tudása alapján, akkor 70$-ra "leértékeljük" és a maradék 130$ partiall refund!

    Ilyen szempontból örülj - örülhetsz, hogy egy full refundot kaptál visszaküldés nélkül...

    (vagy írd ha rosszul értelmeztem a dolgokat)

    Amúgy ja így leírás alapján még egy kezdő ali-s eladóval volt dolgod és ő se tudta hogy kezelje a dolgokat (esetleg fél a kizárástól, a hamis cucca miatt az aliról) és inkább belement / belemegy mindenbe amit kérsz...

    De amúgy köcsögség ilyen szinten lehúzni a kínait - bár mondhatni megérdemli, mivel kamu-hamis specifikációkat adott meg... (de azért örülhetsz a full refund-nak visszaküldés nélkül)

    Bár ha úgynézzük erről szól a "Buyers protection"

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák