Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz musli26 #42782 üzenetére

    Ahogy leírták előttem, ez egy "klón - másolat" telefon... külsőre ugyanaz, mint a Samsung (általában a logó is, meg minden), de a belseje kisebb tudású... rosszabb a GPS és a kamera általában... kompromiszummal használató (bár én személy szerint nem vennék klón telót magamnak használatra), Inkább ismertebb kínai márkát, mint pl.: JIAYU, Lenovo, Xiaomi, Meizu, UMI, ZOPO, ZTE, THL

    (az okosabbak még írnak majd márkákat, én személy szerint: JIAYU és Lenovo-t tudom ajánlani)

    Más!
    Aliexpress... sok a csaló... ennél az eladónál konkrétan a free DHL ilyen összegnél kicsit gyanús, de még nem annyira... általában 150$ felett szokták bevállalni, de akció keretébe 100$ felett is vannak eladók...
    Viszont írtó kevés csak 200+ értékelése van... alin 10.000+ felettiektől "érdemes" vásárolni... plusz aki az adott termékből is eladott már sokat és arra 95%+-os értékelések vannak!

    Röviden ennyi!

    Ha "eredeti Samsung S5-öt szeretnél", szépen bebattyogsz a T-mobil-hoz és veszel egyet 200k-ért! Ha jó a klón, megúszod ~40-50E-ből (ami tudásba közel azonos), sokkal gagyibb klónt már 20E-ért is kapsz kintről! De az kb. annyira is jó... inkább halgass az itteni tapasztaltabbakra és ne vegyél klónt, inkább ismertebb kínai márkát, aminek van itt bejártott közössége / ROM - fórumtopikja.. sok bosszankodást megspórolsz magadnak!

    De őszintén én is azt mondom, aki már most "eredeti Samsung-nak" hiszi azt a linket, az inkább felejtse el a külföldről rendelést... (tudom mindenkinek el kell kezdenie valahol... csak na!)

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák